2221098000 ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΥΚΕΣ ΔΡΟΣΙΑ, Χαλκίδα ippokamposclub@gmail.com
 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
     
     
     
     
  EVENTS
ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ & IPPOKAMPAKI BEACH BAR - RESTAURANT| Beach Bar - Εστιατόριο Αλυκές Δροσιάς Χαλκίδα

Το ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ & IPPOKAMPAKI BEACH BAR - RESTAURANT είναι ένας προορισμός εστίασης που προσφέρει υπηρεσίες διοργάνωσης τραπεζιών για διάφορες εκδηλώσεις. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση τραπεζιών για γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ γενεθλίων και επαγγελματικά δείπνα.

Όταν πρόκειται για γάμους, ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ & IPPOKAMPAKI BEACH BAR - RESTAURANT μπορεί να διοργανώσει ένα ρομαντικό και μοναδικό γλέντι. Προσφέρουμε ποικιλία από μενού γαμήλιου δείπνου που μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές προτιμήσεις και διαιτητικές ανάγκες των ζευγαριών. Επιπλέον, μπορούμε να φροντίσουμε για τη διακόσμηση του χώρου, την ενοικίαση εξοπλισμού και την οργάνωση μουσικής ή ζωντανής μουσικής για να δημιουργήσουμε την τέλεια ατμόσφαιρα για τον γάμο σας.

Για τις βαπτίσεις, μπορούμε να φιλοξενήσουμε το τραπέζι της βάπτισης στον όμορφο κήπο ή στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου. Προσφέρουμε παιδικά μενού, ειδικά μενού για τους γονείς και επιλογές ενοικίασης εξοπλισμού για τις ανάγκες των μικρών σας παιδιών.

Για πάρτυ γενεθλίων, μπορούμε να διοργανώσουμε μια αξέχαστη γιορτή για τα παιδιά και τους ενήλικες. Παρέχουμε ποικιλία από μενού για το γλέντι, παιδικά παιχνίδια και ψυχαγωγία, καθώς και ειδικά διακοσμημένα τραπέζια για το πάρτυ.

Επιπλέον, το ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ & IPPOKAMPAKI BEACH BAR - RESTAURANT μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά δείπνα, όπως εκδηλώσεις επιχειρήσεων ή συνέδρια. Μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένα μενού, τεχνικό εξοπλισμό για παρουσιάσεις και εξυπηρέτηση προσωπικού για να διασφαλίσουμε την επιτυχία του επαγγελματικού σας γεύματος.

Συνολικά, η υπηρεσία διοργάνωσης εκδηλώσεων προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τις ειδικές σας εκδηλώσεις, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Γάμους
  Βαπτίσεις
  Πάρτι Γενεθλίων
  Επαγγελματικά τραπέζια
 
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 

Ρωτήστε μας άμεσα για την διαθεσιμότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν έχετε σκοπό να σχεδιάσετε μια υπέροχη καλοκαιρινή εκδήλωση καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ